واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون‌خ» | «موزه ملی ایران» تفاوتی با «لوور» ندارد

  • کد خبر: ۲۲۳۸۷۰
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون‌خ» | «موزه ملی ایران» تفاوتی با «لوور» ندارد
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: سریال «نون‌خ» در نمایش صنایع‌دستی، مناطق گردشگری و آداب‌و‌رسوم مردم موفق بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در حاشیه جلسه هیئت‌دولت گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع‌دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون‌خ تشکر کنم. در نمایش‌دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بود. تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه ایجاد شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سؤال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سال‌ها تغییر نکرده، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

ضرغامی درباره عملکرد وزارتخانه تحت مدیریت خود در حوزه عفاف و حجاب گفت: دستگاه‌های مختلف در این حوزه مسئولیت دارند که البته هنوز ابلاغ رسمی نشده است. در جمع‌بندی که وزارت کشور انجام داد و دستگاه‌های برتر را در حوزه عفاف و حجاب معرفی کرد، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جزو ۴ دستگاه برتر و ممتاز در عمل به وظایف خود در این رابطه بود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: البته در سایر شورا‌ها هم که این موضوع به صورت استانی بررسی می‌شود، وزارت میراث فرهنگی در استان تهران، جزو استان‌های برتر است. 

وی گفت: مردم ما دین‌دار هستند؛ من امروز در دولت گزارش دادم و این گزارش مورد تایید هیات دولت و معاون اول رئیس جمهور که در غیاب آیت‌الله رئیسی به دلیل سفر به سریلانکا ریاست جلسه را بر عهده داشت، قرار گرفت. امسال ۱۲ درصد کاهش اولیه گردشگری در شروع تعطیلات و ماه رمضان نشان می‌داد که مردم ترجیح دادند سفر نروند و روزه بگیرند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: وقتی مردم در روز‌های پایانی ماه رمضان سفر‌های خود را آغاز کردند، میزان سفر‌ها نسبت به سال گذشته ۵.۱۸ درصد افزایش پیدا کرد. این نشان می‌دهد که مردم هم روی گردشگری حساس هستند و هم حالشان خوب است که به سفر می‌روند.

ضرغامی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های رویدادمحور در روز‌های ملی هر شهر که در تقویم کشور وجود دارد، گفت: یکی از کار‌هایی که در وزارت گردشگری در دوره جدید انجام شده است، توجه به رویدادمحوری در این حوزه است و دبیرخانه‌های فعالی راه‌اندازی و تاکنون ۱۸۰۰ رویداد در نظر گرفته است. 

وی با اشاره به اینکه استان‌ها و استانداران به طور جدی این موضوع را پیگیری کرده و گزارش می‌دهند، تصریح کرد: براساس زیرساخت‌ها تصمیم می‌گیریم که رویداد را برگزار کنیم یا نه. به رویدادمحوری توجه جدی داریم چراکه این موضوع باعث بالندگی جدی حوزه گردشگری می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->